Connect with us

Zona Țesătura: Clădire de birouri cu o înălțime de 100 metri

Investiții private

Zona Țesătura: Clădire de birouri cu o înălțime de 100 metri

Un imobil cu nu mai puține de 27 niveluri va fi construit în Zona Industrială. Proiectul este propus de către firma Construct Business SRL, iar planul urbanistic zonal (PUZ) a primit deja un aviz favorabil important, respectiv cel al Comisiei de urbanism a Consiliului Local (CL).

Amplasamentul se află vizavi de Iasitex, unde este actuala clădire Sinta

Beneficiarul a propus un regim de înălțime cu două niveluri în subsol, parter, două niveluri de mezanin, 23 etaje și un etaj tehnic, la o înălțime maximă de 100 metri. Investitorul are la dispoziție un teren cu o suprafață de 8.400 mp, iar intenția firmei este ca imobilul să ocupe 65% din suprafață și a propus un coeficient de utilizare a terenului record: 9,5. Acest coeficient (CUT) reprezintă raportul dintre suprafața desfășurată construit și parcelă și permite investitorului să construiască până la cota de înălțime propusă.

Planșa urbanistică

Investiția a primit un aviz condiționat de la Comisia de urbanism, în condițiile în care consilierii au solicitat ca beneficiarul să mai prevadă al treilea nivel în subsol astfel încât să poată fi asigurate toate locurile de parcare necesare.

După ce va primi și avizul unic de la Consiliul Județean (CJ), act ce este o formalitate, proiectul va ajunge în plenul Consiliului Local pentru a fi aprobat de consilierii locali și, ulterior, investitorul va putea obține autorizația de construire.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top