Connect with us

Proiectul imobiliar de la Comat avansează rapid: se lucrează deja la al doilea bloc

Investiții private

Proiectul imobiliar de la Comat avansează rapid: se lucrează deja la al doilea bloc

Proiectul imobiliar început anul acesta pe str. Tabacului, în apropiere de bariera Comat, avansează rapid: la primul bloc se lucrează deja la finisajele exterioare și, între timp, au început lucrările și la cel de-al doilea tronson.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost aprobat în primăvara anului 2020, beneficiarul inițial fiind firma Comat. Ulterior aprobării, Comat a vândut proiectul, iar în vara anului trecut au fost date primele autorizații: inițial pentru demolarea unor construcții și apoi pentru construirea noilor imobile. Blocurile vor avea un regim cu 10 și până la 18 etaje.

Amplsamentul investiției

Suprafața totală a terenului ce era deținut de Comat ajungea la 22.626 mp: teren liber în suprafață de 17.000 mp și peste 5.600 mp de teren pe care există construcții, parțial dezafectate.

În urma implementării proiectului integral, suprafața ocupată de construcții va fi de 9.910 mp (50% din total), circulațiile pietonale și accesele în parcarea subterană vor ocupa circa 4.000 mp, iar spațiile verzi circa 6.000 mp, în timp ce pe alți aproape 3.000 mp sunt prevăzute circulații auto.

Planșa urbanistică

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top