Connect with us

Rediu: Proiectele imobiliare au luat-o „razna” (Galerie FOTO)

Blocul din imagine se construiește aproape de Cimitirul Evreiesc

La pas prin oraș

Rediu: Proiectele imobiliare au luat-o „razna” (Galerie FOTO)

Aflată la doi pași de Iași, comuna Rediu cunoaște un adevărat „boom imobiliar” de câțiva ani. Blocuri noi, unele foarte înalte și cu mansarde ciudate, apar pe străzi neasfaltate și în zone, deocamdată, greu accesibile. De exemplu, strada Ion Nistor, un fel de „barieră parțială” între Iași și Rediu este de pământ (strada este pietruită abia de la intersecția cu str. Iancu Flondor spre Viticultori), iar str. Dealul Zorilor, unde există deja mai multe ansambluri imobiliare, este pietruită.

În zonă există încă mult teren liber, iar cea mai generoasă suprafață se află între Cimitirul Evreiesc (la limita căruia trece practic „granița” dintre Iași și Rediu) și șos. Rediu. Cu siguranță, ansambluri imobiliare vor continua să fie ridicate și în jurul lacului, cel mai cunoscut complex de aici fiind EOS. Zona va deveni și mai atractivă dacă autoritățile locale vor reabilita infrastructura. Aici, ne referim inclusiv la Primăria Iași având în vedere posibilitatea creării unei legături rutiere spre Copou (prin refacerea străzilor Dealul Zorilor și Ion Nistor).

Apix.ro vă pune la dispoziție o galerie foto cu blocuri construite sau care se construiesc în zonă:

Viitorii locatari ai blocului de mai jos vor avea o priveliște spre Cimitirul Evreiesc:

Același bloc văzut dinspre str. Ion Nistor:

Strada Dealul Zorilor:

Strada Ion Nistor:

Lacul Rediu (vedere dinspre str. Ion Nistor):

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria La pas prin oraș

To Top