Connect with us

Rond vechi CUG: Două blocuri cu 11 etaje sunt propuse lângă brutărie

Blocurile vor fi construite pe un teren lipsit de construcții

Investiții private

Rond vechi CUG: Două blocuri cu 11 etaje sunt propuse lângă brutărie

Două blocuri cu 11 etaje vor fi construite la rond vechi CUG, potrivit unui plan urbanistic zonal publicat recent pe site-ul Primăriei.Proiectul urbanistic este propus de către o persoană fizică (Constantin Adumitroaei), investitor ce deține o suprafață de peste 3.000 mp.

Amplasamentul investiției:

Terenul are ca vecinătăți brutăria și spălătoria la est și blocuri existente la vest, având deschidere atât la șos. Nicolina, cât și la Aleea Tudor Neculai. Accesul auto la blocuri este propus doar dinspre ultima stradă menționată.

Potrivit planşei de reglementări urbanistice, cele două blocuri cu 11 etaje vor fi unite cu un imobil (două niveluri în subsol, parter şi un etaj) ce va adăposti, probabil, parcări şi spaţii comerciale.

Blocurile vor avea un regim cu două niveluri în subsol, parter şi 11 etaje. Unul dintre imobile este prevăzut în faţa Bisericii Baptiste, iar celălalt începe din zona spălătoriei auto spre aleea Tudor Neculai.

În ceea ce priveşte indicatorii urbanistici, investitorul solicită aprobarea unui procent maxim de ocupare a terenului de 50% şi un coeficient de utilizare a terenului egal cu 4 (raportul dintre suprafaţa construită desfăşurată şi parcelă). Teoretic, cu astfel de coeficienţi, imobilele ar putea să aibă o suprafaţă maximă construită de peste 12.000 mp. Conform normelor locale, investitorul trebuie să amenajeze circa 100 de locuri de parcare.

Planșa de reglementări urbanistice:

După ce va trece de etapa consultării publice, proiectul va ajunge pe masa Comisiei de urbanism a Consiliului Local.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top