Connect with us

Cum arată cel mai scump apartament din Iași: costă 350.000 euro

Apartamente de lux disponibile mai sunt în Copou sau Bucium

Investiții private

Cum arată cel mai scump apartament din Iași: costă 350.000 euro

Cel mai scump apartament scos la vânzare la Iași se află într-un bloc nou din apropiere de Iulius Mall. Este vorba despre proiectul imobiliar „Conest Grand Residence”, unde sunt disponibile 6 penthouse-uri. Potrivit unui anunț recent publicat pe site-uri de specialitate, prețul unui penthouse ajunge la cel puțin 350.000 euro.

Citește și Conest Grand Residence – trei blocuri cu 11 etaje

„Imaginează-ți un duplex generos și exclusivist, cu o suprafața de trei ori mai mare decât o casă obișnuită, scară interioară și cu o terasă aproape la fel de mare cât o curte – un loc perfect pentru petreceri sau grădini suspendate”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Cele 6 penthouse-uri au suprafețe cuprinse între 377 și 471 mp, iar fiecare dintre acestea este pe două niveluri (etajele 11 – 12).

Citește și Cum au mers afacerile celor mai cunoscuți constructori din Iași: Conest, lider

„Destinat activităţilor de zi, primul nivel este configurat în mare parte ca un open-space, iar la cel de-al doilea nivel se găsesc un spațiu de depozitare și o baie, precum și o generoasă terasă, gândită ca o oază de liniște, care te va scoate din cotidian, oferindu-ți momente de plăcere și relaxare”, se mai precizează în anunț.

Citește și Conest pregătește un nou proiect imobiliar: turn cu 10 etaje lângă Recuperare

Fiecare penthouse are o terasă cu o suprafață utilă cuprinsă între 183 și 220 mp. Cel mai mare apartament de lux are o suprafață de 471 mp. În anunțul de pe OLX, prețul de 350.000 euro este, aparent, pentru un penthouse cu 377 mp, ceea ce înseamnă 928 euro/mp. La un astfel de preț, cel mai mare penthouse ajunge la peste 430.000 euro.

Citește și Conest începe lucrările de reabilitare a ansamblului Mănăstirii Frumoasa

Vezi și Tu știi în ce cartier stai? Citește despre delimitarea corectă a cartierelor din oraș

Un alt apartament de lux scos la vânzare se află în ansamblul Exclusive Residence, din Copou. Apartamentul are o suprafață utilă de 98 mp (78 mp utili plus 20 mp terasă), ceea ce înseamnă că un metru pătrat costă peste 2.300 euro.

Citește și Tot ce trebuie să știi despre autorizarea unei construcții la Iași

„Apartamentul dispune de finisaje deosebite din gama de top, ultramodern, mobilat și utilat prin viziunea unui designer de interior îmbinând într-un mod armonios spațiul generos prin confort, utilitate și bun-gust”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Citește și Prețurile apartamentelor sunt cu 20% mai mici decât în 2008

Alte apartamente de lux scumpe se află în zone precum Bucium (penthouse de 145 mp – 230.000 euro), Nicolina (apartamente 4 camere de 180 mp – 230.000 euro), Copou (apartament 3 camere de 150 mp – 199.900 euro), Tătărași (penthouse 168 mp în ansamblul Newton – 195.000 euro) și Centru (apartament 4 camere de 114 mp, lângă Mitropolie – 180.000 euro).

Te interesează viitorul traficului din Iași? Află despre perspectivele de dezvoltare ale circulației rutiere în zone precum Păcurari, Alexandru cel Bun, Dacia, Aviației, Moara de Vânt, Zona Industrială și Bularga

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top