Connect with us

ROSETTI – Next level of living: Explorați un nou stil de viață în Iași

Articol susținut de MCM Construct

Investiții private

ROSETTI – Next level of living: Explorați un nou stil de viață în Iași

ROSETTI – Green Lifestyle nu este doar un ansamblu rezidențial, ci un stil de viață, un mediu în care să trăiești la un nivel superior de confort și lux. Facilitățile premium și experiența unică de a trăi într-un cadru natural de neegalat, îmbină eleganța cu utilitatea și tehnologia cu natura.

Experimentați luxul în mijlocul naturii

Amplasat strategic într-o oază de liniște și aer curat, departe de tumultul urban, dar totuși în proximitatea orașului Iași, ROSETTI se distinge prin arhitectura modernă și facilitățile premium. Cu terase generoase și vedere panoramică spre zonele împădurite din apropiere, ansamblul reprezintă un nou standard de locuire.

Arhitectura modernă, cu un design contemporan și elegant, adaugă un plus de valoare complexului rezidențial, conferindu-i o notă distinctă de lux. Amplasat pe Bd. C. A. Rosetti, în Iași, ROSETTI cuprinde o zonă rezidențială de lux, formată din 3 tronsoane cu facilități și servicii dedicate, unice pentru piața imobiliară din Iași, și spații comerciale la parter.

Beneficiați de liniște și aer curat

ROSETTI pune accent pe calitatea vieții, oferind locuitorilor un mediu liniștit și aer curat. Complexul este înconjurat de natura și zone împădurite, creând o atmosferă calmă și relaxantă, departe de agitația cotidiană a orașului. Apartamentele sunt la un nou standard de confort și lux, având o atenție deosebită la detaliile de design interior și amenajare a spațiilor. Pentru cei care doresc să se bucure și mai mult de natura din jur, apartamentele de la etajele superioare oferă terase generoase, un spațiu de relaxare în aer liber, perfect pentru socializare.

ROSETTI – unic și singular

Complexul rezidențial ROSETTI se distinge prin unicitatea și exclusivitatea sa. Amplasamentul privilegiat, înconjurat de natura, nu permite dezvoltări imobiliare ulterioare similare în zonă, garantând astfel rezidenților un cadru de viață exclusiv. Calitatea finisajelor și dotările avansate, alături de facilitățile de petrecere a timpului liber, fac din Rosetti o alegere unică pe piața imobiliară din Iași.

Locuirea la ROSETTI depășește așteptările – aici, rezidenții au acces la facilități recreative diversificate, cum ar fi spații verzi amenajate, o piscină exterioară, două piscine interioare, pistă de alergare, spa și zone de relaxare. Toate aceste facilități permit locatarilor să se bucure de o viață activă și echilibrată, să socializeze și să se relaxeze într-un mediu de lux.

Apartamente Ultra Premium și penthouse-uri exclusive

ROSETTI oferă un număr limitat de apartamente Ultra Premium și penthouse-uri. Toate unitățile locative sunt caracterizate de amenajări interioare de înaltă calitate, finisaje superioare și echipamente moderne. Penthouse-urile, în special, oferă mai mult spațiu și facilități exclusiviste, precum terase generoase și priveliști panoramice spectaculoase.

ROSETTI redefinește standardele

Într-un proces continuu de inovare, proiectul ROSETTI se află în faza finală de autorizare, pregătit să stabilească noi standarde de lux și confort în Iași. Toate avizele necesare pentru dezvoltarea proiectului au fost obținute și documentația completă a fost deja depusă la primărie.  Investitorul este în așteptarea eliberării autorizației de construire, ultimul pas în transformarea viziunii de excelență în realitate, consolidând angajamentul pentru calitate și atenția la detalii.

Prin dotările sale premium, facilitățile de excepție și atenția la detalii, ROSETTI îmbină perfect elementele urbane cu cele naturale, oferind rezidenților o experiență de locuire de neegalat. Aici, se creează nu doar locuințe, ci un stil de viață, un cadru în care fiecare zi se transformă într-o experiență plăcută și relaxantă.

Un proiect marca MCM CONSTRUCT.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top