Connect with us

Schimbare la Aeroport: șeful consiliului de administrație a fost înlocuit din funcție

Local

Schimbare la Aeroport: șeful consiliului de administrație a fost înlocuit din funcție

În locul lui Mitică Rebegea, preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost ales Alexandru Anghel, scrie „Ziarul de Iași”. Rebegea este un „protejat” al lui Maricel Popa, care a fost în permanență contestat de opoziția liberală din Consiliul Județean, autoritatea tutelară: nu e clar în ce măsură a putut Rebegea să ocupe această funcție în contextul în care el nu a urmat studii superioare de lungă durată. De remarcat că schimbarea a venit în aceeași zi în care noul șef al CJ, Costel Alexe, a depus jurământul.

Potrivit ZDI, relaţia între Anghel şi Rebegea a fost una tensionată de la impunerea noului CA, în toamna lui 2017. De altfel, mai multe hotărâri ale consiliului nu poartă sem­nătura lui Alexandru Anghel – care, în mai multe rânduri, a explicat de ce a votat împotrivă.

Alexandru Anghel este unul dintre cei mai experimentați specialiști în aviație: a lucrat o perioadă îndelungată la Aeroportul Iași și a deținut inclusiv șefia regiei autonome (interimar). Ulterior, a devenit membru în Consiliu de Administrație. Între timp, Anghel, contestat de șeful actual al Aeroportului, Cătălin Bulgariu, a devenit șef al Autorității Aeronautice Civile și este coordonator al proiectului de construire a Aeroportului din Ghimbav (Brașov).

Alte articole din categoria Local

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top