Connect with us

Social-democrații fac echipă pentru sprijinirea sistemului medical ieșean! [P]

Local

Social-democrații fac echipă pentru sprijinirea sistemului medical ieșean! [P]

Într-un comunicat de presă, senatorul Maricel Popa, liderul social-democraților ieșeni anunță faptul că la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași vor fi efectuate noi investiții pentru dotarea unității medicale cu un bloc operator nou și aparatură de ultimă generație.

„Am spus mereu că eu și colegii social – democrați îi sprijinim pe medicii ieșeni și încercăm să le facilităm munca prin proiecte și investiții care să modernizeze spitalele și care să le asigure dotarea de ultimă generație.

Am mers ieri cu medicul Sidonia Susanu în vizită la ministrul sănătății prof. univ. dr. Alexandru Rafila, pentru a-i vorbi despre necesitatea realizării unei nou Bloc Operator la Spitalul de Copiii „Sfânta Maria”, un loc în care medicii fac minuni cu micuții pacienți ajunși de cele mai multe ori în stare extrem de gravă. A fost îmbucurător să văd deschiderea ministrului față de această propunere și îmi exprim încrederea că în scurt timp vă voi putea anunța că se vor demara lucrările.

Totodată, mi-a revenit onoarea de a o prezenta pe doamna doctor și colegilor parlamentari, toți aceștia cunoscând-o datorită rezultatelor remarcabile din sfera profesională, ultima știre despre domnia sa fiind aceea că a redat șansa la o viață normală unei adolescente care a ajuns la unitatea medicală din Iași cu ambele mâini amputate!

Pentru că binele se face în echipă, ne unim forțele cu doctorii pentru a dezvolta cât mai mult unitățile medicale din Iași, astfel încât dotările să fie de cea mai bună calitate, deoarece am siguranța că medicii sunt profesioniști și pun suflet în tot ceea ce fac!” a declarat senatorul Maricel Popa.

Totodată, senatorul ieșean menționează faptul că pentru prima dată de la funcționalizare, după mai bine de 50 de ani, la Spitalul pentru copii din Iași a început un amplu proiect cu finanțare europeană de reabilitare și modernizare, investiție realizată și demarată în timpul administrației social-democrate de la Consiliul Județean Iași.

„Pentru prima dată în istoria funcționării spitalului, după mai bine de 50 de ani, unitatea medicală va fi modernizată complet în urma implementării unui proiect cu finanțare europeană (peste 27 milioane de euro), demarat și configurat prin munca echipei social-democrate de la Consiliul Județean Iași” a mai punctat liderul social-democrat ieșean.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top