Connect with us

TOP Care sunt cele mai apreciate aeroporturi din țară: la ce capitole a punctat Iașul?

Local

TOP Care sunt cele mai apreciate aeroporturi din țară: la ce capitole a punctat Iașul?

Toate aeroporturile din ţară au sancţionate de participanţii la un studiu realizat în lunile septembrie şi octombrie pentru preţurile mari din magazine şi restaurante, dar unele au obţinut puncaje maxime în ceea ce priveşte varietatea de rute oferite sau amabilitatea personalului, scrie ZF.ro.

Una dintre noutăţile aduse de pandemie pentru domeniul turismului şi al călătoriilor cu avionul este creşterea interesului pentru zborurile interne, în special pe rute a căror alternativă rutieră ar însemna foarte multe ore petrecute în trafic, dar şi creşterea numărului de rute externe operate de pe aeroporturi secundare din România.

Aeroportul Internaţional Iaşi a obţinut note bune pentru semnalizarea eficientă (9/10), graţie spaţiului organizat, care îi ajută pe călători să găsească rapid porţile şi ghişeele. Totodată, aeroportul din Iaşi dispune şi de un centru de vaccinare fără programare. De asemenea, acesta oferă un acces facil tuturor pasagerilor, atât cu maşina personală, cât şi cu transportul în comun (autobuz, taxi, servicii de ridesharing).

Citește materialul integral în Ziarul Financiar

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top