Connect with us

Tranzacție în Bucium: Ropharma vinde un hectar cu peste 2 milioane de euro

Tranzacții

Tranzacție în Bucium: Ropharma vinde un hectar cu peste 2 milioane de euro

Compania Ropharma va vinde cu suma de 2.019.340 euro, fără TVA, un teren de 8.852 mp aflat în zona Bucium, conform unui comunicat publicat pe bursa de valori București, comunicat consultat de APIX.ro.

Vânzarea va fi aprobată la începutul lunii august 2021, atunci când a fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor. Lanțul de farmacii Ropharma este controlat de omul de afaceri cu origini ieșene Mihai Miron și este al cincilea cel mai extins lanț din țară.

Verificările APIX.ro arată că este despre o suprafață aflată la șos. Bucium, în zona cartierului de vile construit de fostul ministru Relu Fenechiu.

Terenul pe care Ropharma va încasa peste 2 mil. euro

Potrivit Ziarului Financiar, Mihai Miron deţine personal 6,43% din drepturile de vot, Progresso Investments Limited are o participaţie de 31,22% în urma unui transfer recent, ADD Pharmaceuticals Limited deţine 17,62% din capitalul social, iar Rimia Investments Limited are 14,07% din acţiuni. Acţiunile RPH înregistrează de la începutul anului o scădere de 4,35%, pe fondul unor tranzacţii de 1,7 mil. lei. Compania are 112,5 mil. lei capitalizare. arată datele BVB. Ropharma a încheiat anul 2020 cu afaceri de 448 mil. lei, în scădere cu 10% faţă de anul anterior pe fondul pandemiei de COVID-19, conform Zf.ro.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top