Connect with us

Diverse construcții și un teren de 6,4 ha de la Moldomobila se vând cu cel puțin 30 mil. lei

Tranzacții

Diverse construcții și un teren de 6,4 ha de la Moldomobila se vând cu cel puțin 30 mil. lei

Lichidatorul judiciar al Moldomobila a publicat un anunț de supraofertare pentru vânzarea a 64.000 mp (teren cu construcții), în condițiile în care oferta actuală făcută de un investitor este de 30 milioane lei, fără TVA. Ofertele sunt așteptate până pe 6 iulie.

Pasul de supraofertare este în cuantum de 1% (unu %), respectiv 300.000 lei din valoarea ofertei pentru  ACTIVUL  2, în conformitate cu prevederile regulamentului de vânzare aprobat în cadrul Adunării Creditorilor din data de 21.10.2019 şi reprezintă suma minimă ce va trebui adăugată ofertei de potenţialul supraofertant faţă de oferta deja existentă”, se arată în anunț.

Activul este format din:

  • teren cu funcțiunea curți construcții cu o suprafață de peste 57.000 mp
  • căi de acces de circa 6.200 mp
  • clădiri și construcții industriale (producție, depozitare și administrative) cu o suprafață desfășurată de circa 17.500 mp
  • diverse amenajări ale terenului, rețele și instalații ale clădirilor
  • bunuri mobile aferente activului

Activul 2 Moldomobila SA este situat în mun. Iaşi, Şoseaua Bucium, nr. 34, lângă Activul 1 Moldomobila SA achiziţionat de Kaufland Romania SA, Secţia de Poliţie 5, Polirom Packaging S.R.L., Carrefour Iaşi Felicia S.A., Moldova Imobiliare SRL, cu deschidere la str. Bucium de aprox. 75 ml şi la str. M. Sturza de aprox. 40 ml, situată la aprox. 375 ml de DN24, pretabil la orice destinaţie comercială, industrială, rezidenţială ce include teren şi clădiri industriale şi administrative, reţele, utilităţi şi amenajări ale terenului, bunuri mobile”, se mai precizează în anunț.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top