Connect with us

Tranzacție: „Palatul Împăratului” a fost vândut și va deveni clădire de birouri

Tranzacții

Tranzacție: „Palatul Împăratului” a fost vândut și va deveni clădire de birouri

Impunătoarea vilă din Copou a lui Mihail Vlasov a fost vândută și se va transforma în clădire de birouri. Casa cu zece camere, șase băi, cinci terase, patru șemineuri, patru bucătării, cramă la demisol, piscină la interior cu terasa proprie şi saună și garaj subteran și-a căutat cumpărător timp pe câțiva ani pe paginile de internet dedicate tranzacțiilor imobiliare, scrie „Ziarul de Iași”.

Potrivit ZDI, dacă în urmă cu doi ani cel mai mare preț pentru clădire afișat pe unul dintre aceste site-uri era de 2,9 milioane de euro, anul trecut vila era oferită la vânzare contra sumei de 1.190.000 euro. Cel care a devenit noul proprietar al vilei familiei Vlasov este Ioan Zapodeanu, un cunoscut om de afaceri din Iași.

„Știu să negociez”, a declarat Ioan Zapodeanu pentru Ziarul de Iași, dar a refuzat să spună suma finală pe care i-a oferit-o lui Mihail Vlasov, fostul președinte al Camerei de Comerț a României. În lumea imobiliarelor se vorbește de o tranzacție încheiată contra sumei de 700.000 de euro, însă Zapodeanu spune că, de fapt, nici nu a vrut inițial să cumpere vila.

Mihail Vlasov a insistat însă pe lângă potențialul cumpărător și l-a convins în cele din urmă. “Eu mă cunosc de foarte mult timp cu dl Vlasov, îmi este chiar prieten. A trecut prin multe necazuri, pentru el casa păstrează niște amintiri dureroase. Mi-a făcut o ofertă pe care am acceptat-o. Casa e degradată, nelocuită de ceva ani. Urmează un proces de reconsolidare și reamenajare, scopul final fiind acela de a o transforma în birouri. E o oportunitate de care am profitat, mai ales ca este în apropierea locuinței mele”.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

To Top