Connect with us

Un afacerist imobiliar este executat: un bloc din centrul Iașului, cu 38 de apartamente, a fost scos la licitație

Tranzacții

Un afacerist imobiliar este executat: un bloc din centrul Iașului, cu 38 de apartamente, a fost scos la licitație

Executorii au scos la licitație un imobil din zona Smârdan de a cărui construire s-a ocupat afaceristul imobiliar Gheorghe Timofte. Lucrările au început în 2018 și, în prezent, blocul este finalizat în proporție de 98%, conform executorilor. Prețul de vânzare a fost stabilit la 24 milioane lei.

„Clădirea existentă în forma sa actuală nu are are un proces-verbal de recepție la terminarea lucrărilor și niciun certificat de atestare a edificării construcției. Pe teren există platforme amenajate pentru locurile de parcare exterioare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc, consultat de APIX.ro.

Blocul este amplasat pe str. Smârdan, dar terenul pe care este amplasat are și deschidere spre str. Barbu Lăutaru

Conform anunțului executorilor, imobilul este grevat (parțial) de sarcini în favoarea unor persoane fizice în baza unor ante-contracte de vânzare-cumpărare. „Somăm pe toți care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare”, se precizează în anunț. În context, amintim că publicația de vânzare imobiliară aparține SCPEJ Zabolotnăi și Murariu, iar licitația va avea loc pe 3 iulie.

Blocul are un regim de înălțime subsol/demisol, parter și 3-4 etaje (ambele retrase). Terenul pe care se află construcția are o suprafață de 1.810 mp, iar blocul are o amprentă la sol de 509 mp. Suprafața desfășurată a blocului ajunge la peste 1.800 mp.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Tranzacții

To Top