Connect with us

Trei Fântâni: Ansamblul industrial de pe 3,5 ha, la un pas de autorizare

Investiții private

Trei Fântâni: Ansamblul industrial de pe 3,5 ha, la un pas de autorizare

Primăria a publicat proiectul de hotărâre de Consiliu Local (CL) pentru aprobarea ansamblului industrial de pe str. Trei Fântâni. APIX.ro a mai scrie despre acest proiect când era în fază incipientă de aprobare. Acum, odată cu publicarea proiectului de hotărâre, planul urbanistic zonal (PUZ) va intra în dezbaterea consilierilor posibil chiar în luna noiembrie.

Amplasamentul investiției

Din proiectul de PUZ rezultă că viitoarele hale vor avea funcțiuni precum: spații de producție, depozitare, birouri și showroom. Regimul de înălțime a fost stabilit la parter și 2 etaje la o înălțime maximă de 15 metri. Construcțiile vor ocupa jumătate din suprafața pe care o au la dispoziție investitorii (trei persoane fizice). Beneficiarii au în proprietate o suprafață totală de aproape 35.000 mp.

Amplasamentul este aproape de Zona Industrială, iar în vecinătate sunt construcții cu destinație industrială, de depozitare și de producție.

„Se propune ca accesul auto la amplasament să se realizeze din str. Trei Fântâni, amplasată pe latura nordică a terenului studiat, stradă cu dublu sens, cu câte o bandă pe sens de circulație, având profilul transversal de minim 7 metri. Din zona amplasamentului, prin drumuri de acces, se face legătura zonei Bularga și Manta Roșie cu comuna Tomești, dar și cu bld. Socola, bld. Poitiers, șos. Bucium și șos. Iași – Tomești”, se precizează în PUZ.

Suprafața totală a terenului este de 33.475 mp. Construcțiile vor ocupa o suprafață de 16.737 mp, aleile și carosabilul alți 10.042 mp, iar spațiile verzi aproape 6.700 mp.

Articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top