Connect with us

Capăt Păcurari: Imobil cu 8 etaje înainte de ieșirea din pasajul subteran

Cât de mult va fi afectat traficul din Păcurari de dezvoltarea imobiliară din zonă?

Investiții private

Capăt Păcurari: Imobil cu 8 etaje înainte de ieșirea din pasajul subteran

Primăria a publicat spre consultare publică unul dintre proiectele imobiliare propuse pentru capătul Păcurariului. Este vorba despre un imobil cu 8 etaje, care ar urma să fie construit pe un teren de 2.003 mp, amplasamentul fiind imediat înainte de ieșirea din pasajul subteran.

Clădirea va avea funcțiuni diverse: locuințe cu regim hotelier, locuințe de serviciu, servicii comerciale, birouri și servicii medicale.

Amplasamentul propus pentru investiție

Regimul de înălțime propus: două niveluri în subteran, demisol, parter și 8 etaje. Procentul de ocupare a terenului ajunge la 40%, iar coeficientul de utilizare a terenului este egal cu 4, ceea ce înseamnă că suprafața construită desfășurată a imobilului poate ajunge la peste 8.000 mp. Investitorii, mai multe persoane fizice, susțin că pe 15% din suprafață vor fi amenajate spații verzi.

În ceea ce privește accesibilitatea, principala arteră de circulație va fi str. Movilă Păcureț, atât pentru accesul dinspre șos. Păcurari, cât și înspre șos. Păcurari: de remarcat că, din planșa de reglementări, rezultă că mașinile vor putea face stânga la ieșirea din complex pentru a se încadra pe șos. Păcurari ceea ce poate crea probleme din punct al traficului și așa aglomerat în zonă.

Planșa urbanistică a proiectului

În aceeași zonă se află în construcție un ansamblu cu 4 blocuri (realizat de Cărăbuș Grup Construct), iar, între cele două amplasamente, este propus un plan urbanistic zonal pentru un complex cu mai multe clădiri – cu un turn care ajunge la 62 metri.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top