Connect with us

Trei Fântâni: Vor fi construite o clădire de birouri și locuințe de serviciu

Terenul pe care vor fi ridicate construcțiile

Investiții private

Trei Fântâni: Vor fi construite o clădire de birouri și locuințe de serviciu

O companie specializată în comerț cu fructe și legume va ridica patru construcții pe „Drumul Hoților”. Este vorba despre o clădire de birouri cu două etaje și alte trei imobile cu un singur etaj care vor adăposti locuințe de serviciu.

Amplasamentul investiției:

Pin-Indexim SRL are la dispoziție o suprafață de peste 3.000 mp, iar proiectul Planului Urbanistic Zonal (PUZ) a fost publicat recent pe site-ul municipalității.

Cele patru construcții vor fi ridicate pe o suprafață de peste 1.500 mp, în timp ce circulațiile auto și pietonale vor pe 1.000 mp, iar spațiile verzi pe aproape 500 mp. Pentru clădirea de birouri vor fi amenajate 20 de locuri de parcare. În cazul locuințelor de serviciu vor fi doar câte două locuri de parcare/construcție.

Cum vor fi amplasate clădirile:

Deocamdată, proiectul de PUZ a fost publicat pe site-ul municipalității pentru etapa de consultare publică. Investitorul va putea obține autorizația de construire după ce proiectul va fi aprobat de Consiliul Local.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top