Connect with us

Turnul Iulius de 120 metri, din Tudor, va fi dezbătut public la Primărie

Utile

Turnul Iulius de 120 metri, din Tudor, va fi dezbătut public la Primărie

Primăria va organiza o dezbatere publică pe 30 septembrie în cazul mai multor planuri urbanistice zonale, iar unul dintre acestea face referire la proiectul Iulius de extindere a mall-ului din Tudor Vladimirescu.

Turnul prevăzut în extinderea mall-ului va avea un regim de înălțime cu două niveluri în subteran, parter, 26 etaje și un etaj tehnic. Clădirea, care va fi construită în extinderea actualului Iulius Mall, va avea funcțiuni diverse: birouri, servicii, comerț și parcări.

Turnul va fi construit în extinderea Iulius Mall, pe actualul amplasament al parcării laterale, spre bdul. Chimiei. În continuarea turnului este prevăzut un alt imobil (în fața căminelor T9 și T10) care va avea 6 etaje. În același timp, conform planșei de reglementări urbanistice și așa cum se poate observa din poza de mai sus, inclusiv în zona parcării din fața Iulius Mall va fi făcută o extindere (5 etaje).

Proiectul prevede amenajarea a 1.280 de locuri de parcare. Dintre acestea, 927 vor fi parcări supraterane, iar 353 vor fi în subteran. Zonele de acces rutier vor fi dinspre bd. Chimiei (două), bd. Tudor Vladimirescu (două), aleea Prof. Dimitrie Atanasiu (una) și aleea Prof. Gheorghe Alexa (una).

Planșa urbanistică
Prelucrare apix.ro

Lista integrală a proiectelor urbanistice care vor fi dezbătute la Primărie pe 30 septembrie:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Utile

To Top