Connect with us

Un milion de lei pentru reabilitarea sediului ApaVital din Copou

Local

Un milion de lei pentru reabilitarea sediului ApaVital din Copou

ApaVital a lansat o licitație pentru reabilitarea termică a sediului din Copou. Contractul are o valoare de circa 1,1 milioane lei, fără TVA, iar companiile interesate pot depune oferte până pe 25 noiembrie.

  • ApaVital este una dintre cele mai bogate instituții publice din județ, fiind operator regional de apă și canalizare. Începând din acest an, operatorul va implementa un proiect în valoare de 500 milioane euro – înființare de sisteme de apă și canalizare în comunele județelor Iași și Neamț

În Copou, ApaVital are un teren cu o suprafață de peste 25.000 mp. Sediul operatorului ocupă circa 330 mp și are o suprafață construită de aproape 1.400 mp, la un regim de înălțime cu subsol, parter, 2 etaje și alte 2 etaje parțiale (retrase).

Construcția este una în stil modern și cuprinde patru corpuri (A, B, C și D), dar numai unul dintre acestea face obiectul licitației (D).

„Intervențiile propuse vor fi făcute asupra corpului D care cuprinde două volume conectate la nivelurile 1 și 2. Corpul D al sediului are o suprafață construită de 410 mp cu lungimea maximă de 35 m și lățimea maximă de 15 metri. (…) Construcția prezintă degradări ale stratului suport exterior al pereților și la nivelul soclului”, se arată în caietul de sarcini.

Lucrările propuse prin licitație nu cuprind intervenții asupra structurii de rezistență sau la finisaje interioare. În schimb, intervențiile vor fi la finisaje exterioare.

„Corpul D este finisat cu plăci din piatră naturală pe fațada principală, laterală stânga și laterală dreaptă și cu tencuială decorativă de cuarț colorat pe bază de rășină sintetică pe fața posterioară. Soclul este placat cu marmură și plăci ceramice și va suporta reparații în zonele degradate”, se mai precizează în caietul de sarcini.

ApaVital ar putea selecta câștigătorul licitației până la sfârșitul acestui an.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top