Connect with us

Un nou concept inovator pe piața imobiliară ieșeană: site dedicat exclusiv apartamentelor cu 2 camere (P)

Local

Un nou concept inovator pe piața imobiliară ieșeană: site dedicat exclusiv apartamentelor cu 2 camere (P)

O agenție imobiliară din Iași a lansat un nou concept pe piața de profil și a dedicat un site exclusiv segmentului inovator din dorința de a simplifica modul în care clienții identifică oferte personalizate.

Conceptul a fost realizat de agenția Evo Imobiliare și este intitulat 2camere.ro. „Agenții imobiliari din cadrul noului proiect 2camere.ro se vor ocupa exclusiv de apartamente cu 2 camere în Iași. Siteul 2camere.ro este destinat exclusiv pentru apartamente cu 2 camere de vânzare sau închiriere în Iași”, a declarat Petronel Șolcă, manager general și consultant imobiliar la Evo Imobiliare.

  • Vrei să-ți vinzi proprietatea? Și tu poți beneficia de platformă: oricine poate adăuga o ofertă în site, iar anunțul va fi preluat de consultanții imobiliari ai Evo Imobiliare.

Site-ul pune la dispoziția partenerilor un motor de căutare unde sunt indexate, pe fiecare zonă din oraș, ofertele pentru apartamente cu 2 camere. Utilizatorii platformei pot selecta și un preț minim și maxim, astfel încât să poată fi identificate ofertele care prezintă cel mai mare interes pentru fiecare în parte.

Potrivit Evo Imobiliare, ofertele de pe site-ul 2camere.ro sunt în permanență actualizate, astfel că nu există riscul ca utilizatorii să piardă timp căutând printre anunțuri vechi, așa cum se întâmplă deseori pe alte platforme.

„Este un concept simplu, fără niciun filtru. Pe site-ul 2camere.ro pot fi găsite toate anunțurile imobiliare din Iași și împrejurimi, vânzări sau închirieri de apartamente cu 2 camere”, a mai spus Evo Imobiliare.

Site-ul agenției poate fi accesat la adresa evo-imobiliare.ro, iar site-ul personalizat la 2camere.ro.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top