Connect with us

Unde este lista de investiții pe anul 2020, domnule primar?

Proiecte publice

Unde este lista de investiții pe anul 2020, domnule primar?

Primăria Iași a publicat proiectul de buget pe anul 2020 pe 21 ianuarie, respectiv în ultima zi în care instituția putea să facă legal acest lucru. În schimb, nicăieri pe site-ul municipalității nu există lista de investiții. Comparativ, alte orașe mari din țară au publicat detalii despre fiecare investiție. La Iași, le mai aflăm, ocazional, din declarații de presă ale primarului Mihai Chirica.

Față de alți ani nu au mai avut loc, cel puțin nu până acum, dezbateri la Primărie pe tema bugetului: din astfel de dezbateri putea afla și presa lista investițiilor întrucât primarul realiza o prezentare în debutul fiecărei dezbateri.

Cert este că în timp ce locuitorii altor orașe au o idee despre ce investiții le pregătesc primăriile, ieșenii mai au de așteptat. Teoretic, Primăria și-a făcut treaba: a publicat bugetul spre consultare publică, cele 15 zile de dezbatere apropiindu-se de final. Dar, ieșeni dezbat doar cifre seci detaliate pe capitole bugetare fără informații suplimentare.

Vă invităm să faceți diferența asupra modului în care Iașul a publicat proiectul de buget pe site în comparație cu alte orașe din țară:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Proiecte publice

To Top