Connect with us

VIDEO Cum va arăta complexul sportiv care va fi construit de UAIC

Local

VIDEO Cum va arăta complexul sportiv care va fi construit de UAIC

Biroului Executiv al Consiliului de Administraţie al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi (UAIC) a avizat studiul de fezabilitate pentru Complexul sportiv, proiect care va fi implementat în zona Sărărie.

Potrivit UAIC, complexul va avea o suprafață construită de 5810 mp, o suprafață desfășurată de 9594 de mp, înălțimea maximă de 21 de metri (S+D+P+2E) și va fi compus din bazin de înot de dimensiuni olimpice, sală de sport multifuncțională, sală de forță și parcare.

În sala de sport multifuncțională se vor practica atât activități sportive individuale cât și de echipă (futsal, handbal, baschet, badminton). Parcarea (subterană și supraterană) va fi prevăzută și cu locuri destinate persoanelor cu dizabilități. De asemenea, la exterior vor fi amenajate o pistă de alergare, spații verzi și căi de acces.

După recepția studiului de fezabilitate, Universitatea va demara etapa de licitație a proiectului tehnic de execuție și obținerea autorizației de construcție a Complexului sportiv al UAIC.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top