Connect with us

VIDEO Sute de oameni care trebuiau să vină de la Milano la Iaşi au fost lăsaţi de WizzAir cu ochii în soare

Local

VIDEO Sute de oameni care trebuiau să vină de la Milano la Iaşi au fost lăsaţi de WizzAir cu ochii în soare

Zborul Milano – Iaşi, operat de compania WizzAir, a fost anulat pe ultima sută de metri în noaptea de luni spre marți, fără ca pasagerilor să li se explice de către operator care au fost motivele ce au dus la această decizie. Același operator a anulat și un zbor spre Craiova în aceeași noapte.

Sute de oameni au fost lăsaţi noaptea in aeroport. .Potrivit „Ziarului de Iași”, nimeni de la Wizz nu a oferit niciun răspuns călătorilor care s-au trezit că sunt abandonaţi pe Aeroport. Oamenii care s-au trezit în această situaţie neplăcută au făcut scandal uriaş în Aeroport, mai ales ca următorul zbor liber e joi spre Iaşi şi Bacău.

De remarcat că site-ul Aeroportului din Iaşi nu are nicio informație despre o astfel de anulare. În cursul acestei dimineți, zborul avea în continuare un status de „programat”, la fel ca toate zborurile care figurează în orar: site-ul aerogării ieșene nu oferă informații în timp real despre aproape nicio cursă.

Operatorii aerieni și-au făcut un obicei anul acesta să anuleze curse într-un astfel de mod, dovedind o lipsă de respect față de pasagerii care i-au creditat cu încredere la momentul plănuirii unei vacanțe.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top