Connect with us

VIDEO UMB intră în forță pe șantierul autostrăzii Focșani – Bacău

Proiecte publice

VIDEO UMB intră în forță pe șantierul autostrăzii Focșani – Bacău

În urmă cu o lună de zile, Compania de Autostrăzi semna contractele de execuție pentru cei circa 96 de kilometri de autostradă de la Focșani la Bacău, parte din Autostrada „Moldovei” A7. Imediat după Anul Nou, însă, constructorul român UMB a și intrat pe șantier și a demarat în forță lucrările, scrie HotNews.ro.

UMB, grup de firme condus de Dorinel Umbrărescu, a câștigat licitația și pentru autostrada Bacău – Pașcani, dar firma nemțeană Danlin a contestat rezultatele.

Contractele pentru cele trei loturi ale Foșcani – Bacău se ridică la circa 6,5 miliarde de lei și au fost semnate pe 15 decembrie cu constructorul român UMB, mai exact cu Asocierea Spedition UMB SRL – SA&PE Construct SRL – Tehnostrade SRL.

La circa două săptămâni după, imediat după zilele libere de sărbători, constructorul a și intrat în șantier, iar acum au apărut și primele filmări de pe traseu care arată mobilizarea muncitorilor pe șantier și cum autostrada de la Focșani la Bacău începe să prindă contur.

Perioada de execuție a lucrărilor pentru fiecare lot este de 30 de luni, astfel că – teoretic – autostrada A7 de la Focșani la Bacău ar trebui terminată până în vara lui 2025, însă UMB ar putea finaliza lucrările înainte de termen, măcar și parțial.

Vezi mai multe video și citește mai multe detalii pe Hotnews

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top