Connect with us

Anunț oficial: Construirea Silk District începe în anul 2021

O randare a proiectului inițial

Investiții private

Anunț oficial: Construirea Silk District începe în anul 2021

Pe site-ul oficial al proiectului Silk District, dezvoltatorii complexului au publicat un comunicat în care anunță că lucrările vor demara în anul 2021. Informarea confirmă și o declarație recentă a unui reprezentant al Silk care afirma, la rândul lui, că proiectul este în pragul de a obține autorizația de construire și, ulterior, anul viitor, să poată demara lucrările.

De remarcat că în tot cuprinsul comunicatului, oficialii Silk District se referă la proiect ca la un „complex rezidențial” fără să fie invocate clădirile de birouri: nu este clar la acest moment dacă dezvoltatorii au renunțat la construirea unor astfel de imobile, dar, recent, oficialii Prime Kapital spuneau că, în primă fază, la Silk District vor fi construite locuințe.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2021 începem lucrările de construcție la Silk District, noul complex rezidențial al Iașului”, se arată în informarea publicată pe site-ul Silk District.

Potrivit comunicatului, complexul se va întinde pe o suprafață de 100.000 mp, iar 42.000 mp va cuprinde zone verzi și de relaxare, susțin dezvoltatorii.

„Accesul mașinilor va fi restricționat, locurile de parcare fiind dispuse în parcări multi-level, integrate atent în designul complexului”, spun dezvoltatorii.

Printre serviciile și funcțiile secundare din complex și amintite în comunicat se numără: supermarket, restaurante, cafenea, sală de fitness, farmacie, curătătorie.

Fiecare apartament are suprafețe generoase cu un design curat, plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile. Spațiile permit amenajarea cu mobilier de dimensiuni standard, disponibil pe piață, astfel încât să nu fii nevoit să recurgi la varianta mobilei făcute pe comandă. Un alt element distinctiv este reprezentat de luminozitatea locuințelor din complexul rezidențial Silk District. Ferestrele mari și ușile de sticlă de la balcoane, dar și poziționarea apartamentelor, garantează că spațiile vor avea cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top