Connect with us

Oficial PK: Silk District va fi demarat în anul 2021

Investiții private

Oficial PK: Silk District va fi demarat în anul 2021

Prime Kapital, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de centre comerciale, va finaliza anul viitor primele unităţi din proiectele sale rezidenţiale şi va demara proiectul de la Iaşi, scrie Ziarul Financiar.

„2021 va fi un an important pentru Prime Kapital, deoarece vom livra pro­iec­tul Marmura Residence, primele unităţi din Avalon Estate şi vom începe lucrările pentru Silk District din Iaşi. Din analizele noas­tre, preţurile de pe piaţa rezidenţială vor rămâne stabile, în contextul creşterii plafonului pentru cota de TVA redusă de 5%. De asemenea, am putea vedea o creş­tere a cererii pentru unităţi cu suprafeţe mai mari, precum şi o creştere a preţurilor pentru locuinţele mai mici. În concluzie, avem o perspectivă pozitivă pentru pro­iectele noastre şi vedem o creştere a cere­rii pentru proiecte rezidenţiale de cali­tate“, a spus Maggie Kitshoff, Residential & Office Partner Prime Kapital.

Maggie Kitshoff este sora lui Martin Slabbert, CEO şi fondator al Prime Kapital, care anterior a pus bazele NEPI, cel mai mare proprietar de malluri din România.

Din informațiile APIX.ro, Prime Kapital face demersuri în această perioadă pentru obținerea autorizației de construire în cazul Silk District, și nu este exclus ca acest act urbanistic să fie emis până la sfârșitul acestui an.

Silk District va realiza reconversia platformei industriale de la Teba, aflată în prezent într-un stadiu de degradare înaintată, fiind făcute deja și demolări ale unor foste hale și imobile.

Suprafața de 10 hectare de pe Calea Chișinăului va fi transformată începând cu anul 2021 într-un ansamblu imobiliar de ultimă generație, cu blocuri de locuințe premium, clădiri de birouri clasa A, hotel, grădiniță, clinică medicală, spații de retail și servicii de calitate și cu 49% spații verzi și de agrement, inclusiv locuri de joacă pentru copii. Termenul de finalizare al regenerării urbane Silk District este 2025.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top