Connect with us

VIDEO Iași: „Silk District” – proiect mixt pe 10 ha

Investiția este estimată la 235 mil. euro

Investiții private

VIDEO Iași: „Silk District” – proiect mixt pe 10 ha

Proiectul imobiliar de la platforma Teba, de pe Calea Chișinăului, va fi lansat oficial săptămâna viitoare. Compania Prime Kapital a anunțat că până la sfârșitul anului 2019 ar urma să înceapă și lucrările în cadrul ansamblului imobiliar mixt.

Proiectul de la Teba se va intitula Silk District. Pe amplasament urmează să fie construite mai multe blocuri ce vor găzdui circa 2.500 apartamente.

Citește și Investiția majoră la ERA, marca Prime Kapital: cum va arăta cel mai mare mall din Moldova?

Amplasamentul investiției:

Potrivit informațiilor lansate în august 2018 de către Prime Kapital, proiectul de la Teba ar urma să cuprindă birouri clasa A, un hotel, spații retail și locuințe colective. În septembrie 2018, unele estimări au arătat suma necesară pentru realizarea proiectului ajunge la 235 milioane euro. Blocurile care vor fi construite pe aproape 5 ha vor găzdui circa 2.500 de locuințe.

La începutul lunii martie 2019, la nivelul Primăriei Iași, au început procedurile pentru demolarea actualelor construcții care se află pe terenul în suprafață totală de 10 ha.

În august 2018, Mas Rei (parteneri Prime Kapital) a publicat online un clip cu viziunea de atunci asupra proiectului, e posibil ca, între timp, proiectul să fi suferit modificări.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top