Connect with us

Aproape 30 de firme sunt implicate în licitația pentru construirea unui nou sediu de primărie

Proiecte publice

Aproape 30 de firme sunt implicate în licitația pentru construirea unui nou sediu de primărie

Construirea unui nou sediu pentru Primăria Tomești a stârnit un interes major între constructori: autoritatea locală a primit 7 oferte, iar în procedură sunt implicate nu mai puțin de 29 de firme, conform informațiilor disponibile în SICAP. Valoarea contractului este de circa 2 milioane euro.

Potrivit sursei citate, liderii asocierilor care s-au arătat interesate sunt Conest (Iași), Ungureanu Trans (Vaslui), Heavy Duty Construct (Iași), Obitory Construct (Iași), Con Ted Company (Iași) Apollo Instal Holding (Iași) și Euro Construcții Arhis (Iași).

Conform informațiilor APIX.ro, noul sediu va fi construit în apropiere de cel actual, pe str. Prof. Petru Olteanu 161. Imobilul va avea un regim de înălțime cu demisol, parter și un etaj. Terenul are o suprafață de 2.000 mp, iar suprafața construită la sol va fi de aproape 600 mp. După ce va fi semnat contractul de lucrări, noul sediu va fi gata în cel mult 12 luni.

Amplasamentul investiției

„Aleile pietonale propuse în incintă ocupă o suprafață aproximativă de 235 mp. Alee carosabilă propusă în incintă ocupă o suprafață aproximativă de 498 mp. Se propun 15 locuri de parcare cu acces direct din drumul național DN28 situat în partea de Sud-Vest a terenului studiat. Suprafață spațiilor verzi propuse este de 258 mp”, se arată în caietul de sarcini.

Randare a proiectului

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

To Top