Connect with us

Încep lucrările la apă și canalizare în alte trei comune: Miroslava, Tomești și Comarna

Proiecte publice

Încep lucrările la apă și canalizare în alte trei comune: Miroslava, Tomești și Comarna

ApaVital a semnat încă două contracte aferente proiectului major de extindere și modernizare a sistemelor de apă și canalizare în județul Iași. De data aceasta, lucrările vizează comunele Miroslava, Tomești și Comarna.

Semnarea celor două contracte vine la câteva zile după ce ApaVital a dat undă verde începerii lucrărilor și pe raza comunelor Bârnova și Ciurea. În toate situațiile, lucrările trebuie finalizate cel târziu la finalul anului 2023.

Ce contracte noi a semnat ApaVital:

  • în comuna Miroslava va lucra o asociere de firme condusă de Casrep, în proiect fiind cuprinse toate localitățile comunei: Miroslava, Balciu, Valea Adâncă și Horpaz. „Comuna va beneficia de o rețea de canalizare modernizată și extinsă pentru a răspunde corespunzător nevoilor acestor comunități”, spune ApaVital. Valoarea contractului în acest caz ajunge la peste 28,4 milioane lei. Lucrările se vor desfășura pe parcursul a 20 de luni. Casrep este asociată cu firme precum UT4FB Control, Rekainstal Shop și Foraj Dacia MBM
  • în comunele Tomești și Comarna va lucra o asociere de firme condusă de Daroconstruct, iar lucrările constau în în extinderea reţelei de canalizare în localităţile Chicerea şi Goruni (UAT Tomeşti), construirea conductei de aducțiune apă potabilă Iași-Dancu-Holboca-Țuțora-Chiperești-Osoi, înființarea unei gospodării de apă și construirea de rețele noi de alimentare cu apă și de canalizare (Osoi). În acest caz, valoarea contractului se ridică la peste 64,4 milioane lei, iar durata de execuție este de 25 de luni. Daroconstruct este asociată cu firme precum Geprocon, General Tehnic, Revivo, Virtual Business și Iovidia Com.

Amintim că ApaVital are mai multe licitații în derulare în cadrul proiectului major de extindere a sistemului de apă și canalizare, o investiție totală de circa 500 mil. euro:

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top