Connect with us

Arcu: Ansamblu mixt cu spații de birouri și clinică medicală

Investiții private

Arcu: Ansamblu mixt cu spații de birouri și clinică medicală

O firmă de dezvoltare imobiliară vrea să ridice un ansamblu mixt în zona Arcu, în vecinătatea stației CTP pentru tramvaie. Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) a fost publicat spre consultare publică de către Primărie și urmează să intre în Consiliul Local după obținerea avizelor necesare.

Amplasamentul terenului unde este propusă investiția

Documentația publicată de municipalitate reglementează urbanistic un teren de doar 500 mp, dar randări cuprinse în documentație arată și o posibilă dezvoltare viitoare a zonei. Potrivit documentației, intenția firmei Astra Medical Invest SRL este de a amenaja un sediu de firmă, o clinică medicală, spații administrative și locuință de serviciu.

Randări incluse în documentația publicată de Primărie care arată o posibilă dezvoltare viitoare a zonei:

În proiectul de hotărâre CL apare o clădire cu un regim demisol, parter și 3 etaje, la o înălțime maximă de 16 metri, un procent de ocupare a terenului (POT) de 50% și un coeficient de utilizare a terenului (CUT) de 2,5. În același timp, spațiile verzi ar urma să fie amenajate pe 10% din suprafață.

Într-un memoriu tehnic atașat documentației publicate de Primăriei, indicatorii urbanistici erau ceva mai generoși: subsol, demisol, parter și 4 etaje (ultimul etaj retras), o înălțime de 18 metri, un POT de 60% și un CUT de 3,4.

Această parcelă face obiectul avizării
Planșă ce indică o posibilă dezvoltare viitoare

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top