Connect with us

Au început lucrările la complexul sportiv din Holboca

complex sportiv holboca

Local

Au început lucrările la complexul sportiv din Holboca

Firma ieșeană Grup Construcții Est a început lucrările de construire a complexului sportiv din Holboca, în cadrul unui contract cu o valoare de 18,2 milioane lei, contract care a fost semnat acum circa un an și care a cuprins și partea de proiectare.

Potrivit Primăriei Holboca, complexul sportiv include: teren de fotbal, pistă de alergare, teren de baschet, teren de handbal/ tenis, vestiare, tribune, parcare și corp administrativ (cu sală de fitness, sală de ședinte, grupuri sanitare, punct de prim ajutor și magazie pentru echipamente).

Complexul sportiv va fi construit pe Calea Tomești, iar în vecinătate este propus un parc industrial

Licitația a fost organizată de către Compania Națională de Investiții (CNI), autoritatea care asigură și finanțarea: procedura a stârnit un interes real din partea constructorilor, fiind depuse 10 oferte.

„Se propune realizarea unui Complex Sportiv multifuncțional cu teren de sport pentru fotbal și pistă de atletism, teren de sport pentru handbal și tenis, teren de sport pentru baschet și un pavilion administrativ în cadrul căruia, pe lângă funcțiunile anexe unui complex sportiv, va fi amenajată o sală de fitness. Terenul de fotbal va fi împrejmuit și dotat cu gradene pentru 288 de persoane iar pista de alergare va fi prevazută și cu instalație de iluminat. Terenurile secundare vor fi împrejmuite și vor fi dotate cu instalații de iluminat.”, se precizează în caietul de sarcini.

Randare a proiectului [sursă: Facebook/PNL Iași]

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top