Connect with us

CNI: proiecte de 200 mil. lei în derulare la Iași/Lista investițiilor

CNI finanțează inclusiv reabilitări de drumuri afectate de inundații

Proiecte publice

CNI: proiecte de 200 mil. lei în derulare la Iași/Lista investițiilor

Compania Națională de Investiții (CNI) continuă să lanseze licitații pentru diverse proiecte de investiții care urmează să fie implementate pe raza județului Iași. Un calcul sumar arată că, în ultimele luni, CNI a lansat proceduri pentru investiții de circa 200 milioane lei (fără TVA). La finalul acestui articol, puteți consulta lista investițiilor centralizate de APIX.ro și care au fost lansate în a doua parte a acestui an.

Cel mai nou proiect vizează construirea unei săli de sport în comuna Plugari: CNI va ridica o sală de sport după un proiect tip, iar valoarea investiției se ridică la 7,7 milioane lei.

Companiile interesate pot depune oferte până în ziua de 20 ianuarie, potrivit anunțului publicat în sistemul național de achiziții publice (SICAP). Sala de sport va avea o capacitate în tribune de 180 de locuri. Regimul de înălțime a construcției este parter cu un etaj, la o înălțime maximă de circa 11 metri, o suprafață construită de 1.445 mp și o arie desfășurată de 1.750 mp.

Sala de sport va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, tenis și volei. „Sala de sport va avea suprafața sportivă dimensionată pentru handbal (și va cuprinde și tușe pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă. Terenul de sport va fi situat la cota intrării și va fi accesibil prin vestiare și prin legătură directă cu zona de foyer”, se arată în caietul de sarcini.

CNI a lansat, în ultimele luni, mai multe licitații în relație cu județul Iași. Printre investiții se numără:

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top