Connect with us

Aviației: Încep lucrările la 4 blocuri cu 70 de apartamente

Zona de construire se află în apropiere de Doi Băieți

Investiții private

Aviației: Încep lucrările la 4 blocuri cu 70 de apartamente

O firmă va începe în perioada următoare construire unui ansamblu rezidențial în Aviației, pe str. Holboca nr. 2B. Proiectul prevede ridicarea a patru blocuri, fiecare bloc fiind prevăzut cu două corpuri de clădire.

Amplasamentul investiției:

Utiserv Construct SRL a primit autorizația de construire în urmă cu câteva săptămâni și, cel mai probabil, în această lună va demara și lucrările. Regimul de înălțime aprobat este subsol/demisol, parter și trei etaje. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a primit undă verde de la Consiliul Local (CL) încă din luna mai 2017.

„Se autorizează construirea unui ansamblu de locuințe colective alcătuit din patru corpuri de clădire, în regim S/D+P+3E, cu un total de 70 de apartamente și 72 de locuri de parcare amenajate pe terenul proprietate”, se arată în autorizația 63/2018 eliberată de Primăria Iașului.

Dezvoltatorul are la dispoziție o suprafață de peste 5.000 mp, fiindu-i aprobat un procent maxim de ocupare a terenului de 22% și un coeficient de utilizare a terenului egal cu 1,08, la o înălțime maximă de 14 metri. Având în vedere numărul de apartamente comunicat de investitor, un apartament va avea în medie aproape 65 mp.

Planșa de reglementări urbanistice:

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top