Connect with us

Aviației: Încep lucrările la 4 blocuri cu 70 de apartamente

Zona de construire se află în apropiere de Doi Băieți

Investiții private

Aviației: Încep lucrările la 4 blocuri cu 70 de apartamente

O firmă va începe în perioada următoare construire unui ansamblu rezidențial în Aviației, pe str. Holboca nr. 2B. Proiectul prevede ridicarea a patru blocuri, fiecare bloc fiind prevăzut cu două corpuri de clădire.

Amplasamentul investiției:

Utiserv Construct SRL a primit autorizația de construire în urmă cu câteva săptămâni și, cel mai probabil, în această lună va demara și lucrările. Regimul de înălțime aprobat este subsol/demisol, parter și trei etaje. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a primit undă verde de la Consiliul Local (CL) încă din luna mai 2017.

„Se autorizează construirea unui ansamblu de locuințe colective alcătuit din patru corpuri de clădire, în regim S/D+P+3E, cu un total de 70 de apartamente și 72 de locuri de parcare amenajate pe terenul proprietate”, se arată în autorizația 63/2018 eliberată de Primăria Iașului.

Dezvoltatorul are la dispoziție o suprafață de peste 5.000 mp, fiindu-i aprobat un procent maxim de ocupare a terenului de 22% și un coeficient de utilizare a terenului egal cu 1,08, la o înălțime maximă de 14 metri. Având în vedere numărul de apartamente comunicat de investitor, un apartament va avea în medie aproape 65 mp.

Planșa de reglementări urbanistice:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top