Connect with us

Bloc de locuințe la „granița” dintre Iași și Holboca

Zona de construire se află peste drum de blocurile din Dancu

Investiții private

Bloc de locuințe la „granița” dintre Iași și Holboca

Un dezvoltator va construi locuințe colective la limita administrativă a Iașului cu Holboca. Zona de construire este peste drum de blocurile din Dancu, iar investitorul este Kolado SRL.

Amplasamentul investiției:

Potrivit unei solicitări înaintate de Kolado SRL, scopul proiectului urbanistic constă în construirea unui imobil de locuințe colective. Deocamdată, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) este la faza de întocmire și nu putem ști precis ce intenționează investitorul. Din estimările apix.ro, suprafața de teren pe care o are firma ajunge la circa 1.000 mp.

În schimb, consultând informațiile din noul Plan Urbanistic General (PUG), document în proces de aprobare, putem constata că intenția autorităților este de a permite, în zona de construire, blocuri cu trei niveluri supraterane (fără demisol), la o înălțime maximă de 15 metri.

Locuințe individuale și colective mici cu regim de construire izolat sau cuplat”, se arată în noul PUG.

Kolado SRL este o firmă înființată în 2011 și care, în prezent, se află în stare de insolvență. Specializată în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale, societatea a avut, în 2017, pierderi de peste 1,4 milioane lei, la o cifră de afaceri de aproape jumătate de milion de lei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top