Connect with us

Un hotel va fi construit în fața ansamblului „I.C. Brătianu”

Hotelul va fi construit lângă blocurile noi (vedere spre cartier dinspre Fundac Socola)

Investiții private

Un hotel va fi construit în fața ansamblului „I.C. Brătianu”

Ansamblul de vile „I.C. Brătianu” va fi extins cu un hotel. Firma Globocon, controlată de Cristi Ghibu, un apropiat al fostului ministru Relu Fenechiu, va amenaja atât spații de cazare în regim hotelier, cât și spații comerciale.

Amplasamentul investiției:

Globocon SRL a obținut deja autorizația de construire, având în vedere că Planul Urbanistic Zonal (PUZ) din zona studiată a fost aprobat încă din anul 2008, prin hotărârea Consiliului Local nr. 316. Societatea vrea să construiască un hotel cu șapte niveluri: demisol, parter, mezanin și patru etaje. Potrivit autorizației 398/2018, imobilul va avea o înălțime maximă de 18 metri.

Dezvoltatorul are la dispoziție o suprafață de 1.460 mp, iar indicatorii urbanistici stabiliți sunt 25,53% (procent de ocupare a terenului) și 1,99 (coeficientul de utilizare a terenului, respectiv raportul dintre suprafața desfășurată construită și parcelă).

Societatea a informat municipalitatea că va asigura un număr de 41 de locuri de parcare (unul pentru autocar). Dintre acestea, pentru 20 de locuri de parcare, dezvoltatorul a semnat o declarație notarială.

Vedere spre cartierul lui Relu Fenechiu, dinspre Fundac Socola (hotelul va fi ridicat în zona din dreapta imaginii, lângă cele două noi blocuri):

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top