Connect with us

Bucium: Ansamblu cu 16 vile pe un hectar de teren

Terenul se află între șos. Bucium și Trecătoarea Vișan

Investiții private

Bucium: Ansamblu cu 16 vile pe un hectar de teren

Mai multe persoane fizice vor să amenajeze un ansamblu rezidențial cu 16 vile în Bucium. Zona de construire se află în apropiere de Plopii fără Soț, între șos. Bucium și Trecătoarea Vișan.

Amplasamentul investiției:

Beneficiarii Planului Urbanistic Zonal (PUZ) dețin o suprafață de 9.712 mp. Clădirile vor ocupa 2.913 mp, iar spaţiile verzi vor fi amenajate pe o suprafaţă de 3.232 mp, în timp ce circulaţiile şi parcajele sunt prevăzute pentru o suprafaţă de 3.565 mp.

În ceea ce privește regimul de înălțime, beneficiarii PUZ propun vile cu demisol, parter, un etaj și un al doilea etaj retras. Înălțimea maximă a fiecărui imobil va ajunge la 9 metri, în timp ce procentul de ocupare a terenului este de 30%, iar coeficientul de utilizare a terenului este egal cu 0,9 (raportul dintre suprafața desfășurată construită și parcelă).

Planșa de reglementări urbanistice:

Deocamdată, proiectul de PUZ se află în etapa de consultare publică și poate fi descărcat de pe site-ul municipalității. Ulterior, va fi dezbătut la nivelul Comisiei de urbanism pentru ca, în final, să ajungă în Consiliul Local, iar după girul plenului să poată fi emisă autorizația de construire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top