Connect with us

Colina Însorită: blocuri cu 51 apartamente lângă Școala Paradis

Colina Însorită - una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare ale Iașului

Investiții private

Colina Însorită: blocuri cu 51 apartamente lângă Școala Paradis

Proprietarii Școlii private „Paradis” vor să construiască un bloc în imediata vecinătate a unității de învățământ. În acest sens, beneficiarii (șapte persoane fizice) au obținut deja autorizația de construire nr. 731/2018 pentru amenajarea unui bloc cu șase etaje și mansardă.

Citește și EXCLUSIV apix.ro: Vine sau nu o criză imobiliară? Ce ne arată cifrele: scad vânzările de apartamente (analiză pe întreaga țară)

Amplasamentul investiției:

Citește și Unde va fi cea mai înaltă clădire din Iași: va avea 95 metri

Blocul va avea un regim de înălțime cu subsol (tehnic), demisol (tehnic), parter, șase etaje și mansardă. Proprietarii vor să amenajeze un număr de 51 de apartamente:

  • 41 de apartamente cu 2 camere
  • 9 apartamente cu 3 camere
  • 1 penthouse

Vezi și Cum arată platoul Colina Însorită: noi blocuri la orizont

Investitorii au la dispoziție o suprafață de 5.027 mp pe care se află deja o clădire cu destinația de școală, grădiniță și creșă (Școala Paradis), blocul urmând a fi construit în imediata vecinătate a unității de învățământ.

Nu rata și Tot ce trebuie să știi despre autorizarea unei construcții

„Colina Însorită” este una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare din Iași. Chiar dacă s-a construit deja foarte mult, în zonă încă există loc pentru ridicarea de blocuri. De exemplu, recent, au început lucrările pentru amenajarea unui ansamblu cu 8 blocuri (citește detalii aici).

Citește și FOTO Zona centrală a Iașului unde vor fi construite cele mai înalte clădiri din oraș

Din informațiile apix.ro, pe aleea Cimitir Evreiesc, mai sus de Școala Paradis și lângă blocul înalt construit, există planuri pentru încă trei blocuri, ceea ce ar înseamna alte câteva sute de apartamente. În spatele acestei zonei, Fiald Imobiliare SRL e pe punctul de finaliza lucrările la alte câteva blocuri, iar, cel mai probabil, în curând vom vedea planuri urbanistice pe terenurile libere de construcții din zona Cimitirului Evreiesc.

Citește și Unde se mai poate construi în zona Colina Însorită?

Te interesează viitorul traficului din Iași? Află despre perspectivele de dezvoltare ale circulației rutiere în zone precum Păcurari, Alexandru cel Bun, Dacia, Aviației, Moara de Vânt, Zona Industrială și Bularga

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top