Connect with us

Colina Însorită: Cum va arăta noul ansamblu cu 8 blocuri („Oscar Rainbow”)

oscar rainbow
Noul ansamblu va cuprinde 8 blocuri cu 264 apartamente

Investiții private

Colina Însorită: Cum va arăta noul ansamblu cu 8 blocuri („Oscar Rainbow”)

Dezvoltatorul noului proiect imobiliar din zona Păcurari – Copou a făcut publice primele imagini cu viitoarele blocuri. Ansamblul cu opt blocuri va fi construit în zona Colina Însorită, platou despre care mulți cred că se află în Păcurari, dar, de fapt, oficial, este parte din Copou (citește aici un material apix.ro pe această temă).

Investitorul este Oscar Eigo Group SRL, firmă cunoscută pentru activitățile din zona restaurantelor. După cum apix.ro a anunțat săptămâna trecută, dezvoltatorul are deja autorizație de construire. Noul ansamblu („Oscar Rainbow”) va ocupa o suprafață de 15.848 mp.

Citește și Colina Însorită: vor fi construite încă 126 de apartamente

Amplasamentul investiției:

Față de actul de autorizare 274/2018, dezvoltatorul susține că va amenaja 264 de apartamente (cu opt mai mult decât cel prevăzut în autorizație) în apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere. În același timp, proiectul include 264 de locuri de parcare și două locuri de joacă.

Citește și Platoul Colina Însorită: dezvoltare în ritm alert

Pe site-ul dezvoltatorului au fost deja publicate și prețurile, cel mai mic fiind 40.600 euro (apartament o cameră sau două, 40 mp), în timp ce cel mai mare preț ajunge la 84.000 euro (apartament cu 3 sau 4 camere, 89 mp).

Zona Colina Însorită înregistrează, de câțiva ani, un ritm alert de dezvoltare, dar principala problemă rămâne infrastructura rutieră, principala cale de acces dinspre șos. Păcurari spre noile blocuri fiind aleea Cimitir Evreiesc, o arteră care, la un moment dat, se îngustează atât de mult încât nu pot încăpea două mașini în același timp. Este vorba despre zona în care se află o coroană evreiască (la nivelul municipalității se poartă discuții cu comunitatea evreiască pentru mutarea acelei coroane la cimitir, în condițiile în care construcția nu este monument istoric).

Totuși, așa cum apix.ro a arătat în materiale precedente, există unele planuri pentru dezvoltarea infrastructurii. Nu e de neglijat nici faptul că primul dezvoltator important din zonă (Fiald Imobiliare) a realizat deja o rețea de străzi în completarea celei publice, pe platou circulația desfășurându-se fără prea multe probleme.

Citește și Planul de trafic Păcurari: străzi noi, pasaje și sensuri unice (I)

Randări ale proiectului, preluate de pe site-ul dezvoltatorului:

oscar rainbow

Citește și Noul PUG: Blocuri înalte la doi pași de Grădina Botanică

oscar rainbow oscar rainbow

Citește și Noi locuințe pe una dintre cele mai râvnite coline din Iași

oscar rainbow oscar rainbow

Citește și Sute de apartamente vor fi amenajate în Viticultori

oscar rainbow oscar rainbow oscar rainbow oscar rainbow

Citește și Suprafața zonei rezidențiale a Iașului se va dubla

oscar rainbow

Tu știi în ce cartier stai?

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top