Connect with us

Colina Însorită (Păcurari): vor fi construite încă 126 de apartamente

Terenul pe care vor fi amenajate blocurile (în plan depărtat - cartierul „Amfiteatru”)

Investiții private

Colina Însorită (Păcurari): vor fi construite încă 126 de apartamente

Dezvoltatorii imobiliari continuă să construiască noi blocuri pe platoul Colina Însorită din Păcurari. Potrivit unei autorizații eliberate recent de către Primărie, Fiald Imobiliare va amenaja încă 126 de apartamente.

Noul ansamblu de patru blocuri va avea accesul principal din str. Nicolae Oblu, iar pe cel secundar din str. Iancu Flondor prin intermediul unei noi artere care trece prin centrul platoului.

Fiald Imobiliare este principalul constructor de blocuri din zonă, iar toate apartamentele amenajate în trecut au fost deja vândute. Potrivit documentației urbanistice, vor fi amenajate 50 de apartamente cu 1 cameră, 44 apartamente cu 2 camere și 32 de apartamente cu 3 camere. Regimul de înălțime al imobilelor va fi de două etaje și mansardă.

Amplasamentul viitoarelor patru blocuri (vedeți imaginea de la finalul materialului pentru a observa ritmul de dezvoltare)

Firma băcăuană are la dispoziție o suprafață totală de 6.721 mp. Pentru a asigura locuri de parcare, Fiald a achiziționat, în noiembrie 2016, un teren de 2.000 mp în imediata apropiere, peste strada Nicolae Oblu. Fiald va construi 112 locuri de parcare, dintre care 51 de locuri vor fi în incinta ansamblului, iar 61 pe suprafața achiziționată în noiembrie 2016.

Platoul „Colina Însorită” este una dintre zonele cu cel mai ridicat grad de dezvoltare din Iași în ultimii ani. Primul cartier amenajat a fost „Amfiteatru”, realizat de omul de afaceri Sorin Ionescu (peste drum de platou). Ulterior, Fiald Imobiliare a început dezvoltarea cartierului „Colina Însorită”, nume preluat rapid de autorități ca reper pentru întreaga zonă.

Mai multe detalii despe ritmul de dezvoltare și perspective viitoare pe platoul „Colina Însorită” puteți citi AICI.

Cum arăta platoul „Colina Însorită” înainte de proiectele imobiliare:

 

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top