Connect with us

O firmă construiește un bloc lângă Vama Veche

Amplasamentul viitorului bloc

Investiții private

O firmă construiește un bloc lângă Vama Veche

Unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare aprobate de către Primărie prevede construirea unui bloc în curtea clădirii „Vama Veche”. Imobilul, care va avea trei etaje, are la dispoziție doar o suprafață de 500 mp. Proiectul a trecut deja prin Consiliul Local în ședința din luna februarie și a fost aprobat fără a fi ridicată vreo problemă de către consilieri.

Investiția aparține firmei Evo Relief Design, care a achiziționat terenul anul trecut de la o persoană fizică. Proiectul s-a aflat în avizare timp de aproape trei ani la municipalitate, una dintre principalele probleme constând în faptul că, inițial, planul urbanistic prevedea un regim de înălțime mai mare (17 față de 12 m), precum și suprafața mică de teren pe care o are la dispoziție dezvoltatorul. Primul aviz primit la proiect datează din august 2014.

În prezent, odată cu aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) în ședința CL din februarie 2017, Primăria a eliberat un nou certificat de urbanism și urmează să emită și autorizația de construire.

În proiectul de PUZ se arată că parcările, 20 la număr, vor fi amenajate în subteran. Procentul de ocupare al terenului ajunge la 50%.

Amplasamentul viitorului bloc:

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top