Connect with us

Noi locuințe pe una dintre cele mai râvnite coline din Iași

Blocul va fi construit în fața vilelor din „Amfiteatru”

Investiții private

Noi locuințe pe una dintre cele mai râvnite coline din Iași

Un dezvoltator propune un bloc de locuințe în fața cartierului „Amfiteatru”. Întreaga zonă este aproape de a-și atinge potențialul de dezvoltare și va urma, cel mai probabil, o extindere firească la nord, spre Viticultori.

Amplasamentul investiției

Blocul este propus de o persoană fizică (Mircea Arsene) și ar urma să aibă două etaje, la un regim maximum de înălțime de 10 metri. Clădirea ar urma să adăpostească, la parter, spații de birouri și spații comerciale. Suprafața terenului studiat prin PUZ este de 654 mp, iar dezvoltatorul propune un procent de ocupare a terenului de 40%. În același timp, spațiile verzi vor ajunge la aproape 200 mp, iar circulațiile și parcările interioare parcelelor la 130 mp.

Planșa de reglementări urbanistice

Zona de construire a cunoscut o puternică dezvoltare în ultimii ani, fiind edificate cartierul de vile „Amfiteatru” și ansamblurile de blocuri „Colina Însorită” și „Bacovia”. În schimb, principala problemă a zonei vizează circulația rutieră, în contextul în care vizavi de blocul propus a fost construită și o școală. La momentele de vârf ale zilei, traficul este supraaglomerat.

Continue Reading

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Alte articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top