Connect with us

Ansamblul cu 263 de apartamente din Păcurari va fi gata anul acesta

Ultimul bloc din „Concept Residence” are deja câteva niveluri ridicate

Investiții private

Ansamblul cu 263 de apartamente din Păcurari va fi gata anul acesta

Omul de afaceri Cristin Zămosteanu va finaliza în acest an investiția în ansamblul cu patru blocuri din Păcurari, de lângă Inspectoratul Teritorial de Muncă. Dezvoltatorul a dat în folosință două blocuri, la al treilea se lucrează la finisajele exterioare, iar la celălalt deja a ridicat câteva niveluri, construcția demarând în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și Zămosteanu intră în legalitate cu blocul din Moara de Foc

Primele două blocuri finalizate:

Pe site-ul dezvoltatorului se arată că apartamentele din primele trei blocuri au fost vândute 100%, iar la al patrulea s-a dat startul la vânzări. „Concept Residence” numără, în total, 263 de apartamente, în blocuri cu 8, 9 și 10 etaje.

Citește și Un dezvoltator cumpără bucată cu bucată parcul Ghica Vodă

Prețul mediu ajunge la circa 1.300 euro/mp. Cu toate că dezvoltatorul a susținut că va amenaja 270 de locuri de parcare, foarte mulți dintre noii locatari parchează pe trotuarul din fața complexului sau la șos. Moara de Foc. Din informațiile apix.ro, pentru fiecare loc de parcare, dezvoltatorul mai solicită cel puțin 3.000 euro.

Citește și Ansamblu de blocuri cu 315 de apartamente în apropiere de Palas

Încă nu e clar ce se va-ntâmpla cu monumentul istoric unde a funcționat fosta spălătorie. O parte din această construcție este încă „în picioare”. Acum doi ani, un corp al clădirii a fost demolat cu toate că nu a existat autorizație de construire în acest sens. La acel moment, investitorul a susținut că monumentul a fost afectat de ….cutremur. În schimb, fotografii intrate în posesia apix.ro arată că au avut loc intervenții la clădire cu utilaje. În modul superficial în care ne-a obișnuit, Poliția Locală a dat dreptate dezvoltatorului.

Citește și Nicolina: orice teren liber este speculat de dezvoltatori pentru construirea de blocuri înalte

În locul corpului „pus la pământ” acum este ridicat celălalt bloc:

Citește și Controversele din jurul construirii a patru blocuri în Moara de Foc

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top