Connect with us

Bucium: autorizație pentru 13 blocuri cu 182 de apartamente

Zona de construire (via Google Earth)

Investiții private

Bucium: autorizație pentru 13 blocuri cu 182 de apartamente

Un proiect despre care apix.ro a scris în premieră, anul trecut, prinde contur. Primăria a emis recent o autorizație de construire pentru 13 blocuri cu 182 de apartamente în Bucium, în baza unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat printr-o hotărâre a Consiliului Local din 2010.

Citește și Un proiect vechi de 7 ani, resuscitat: blocuri noi în Bucium

Amplasamentul investiției:

Beneficiarii procedurii de avizare demarate anul trecut sunt Claudia și Ștefan Coste. Proiectul constă în construirea a 13 imobile cu un regim demisol, parter, două etaje și mansardă, la o înălțime maximă de circa 11 metri.

În fiecare bloc vor fi amenajate 14 apartamente, fiind două tipuri de imobile: unul cu 5 apartamente cu o cameră și 9 apartamente cu 2 camere, iar celălalt cu 4 apartamente cu o cameră, 6 apartamente cu 2 camere și 4 apartamente cu 3 camere.

Investitorii au la dispoziție o suprafață de aproape 20.000 mp, teren pe care l-au achiziționat în 2015. Pe amplasament vor fi realizate 182 de locuri de parcare, potrivit proprietarilor.

Aria construită va fi de 2.751 mp, iar cea desfășurată de 12.874 mp.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top