Connect with us

Un proiect vechi de 7 ani, resuscitat: blocuri noi în Bucium

În zonă au fost deja edificate unele blocuri de alți investitori

Investiții private

Un proiect vechi de 7 ani, resuscitat: blocuri noi în Bucium

Oamenii de afaceri continuă să resusciteze proiecte imobiliare abandonate în anii crizei economice. Un astfel de caz este în Bucium, în apropiere de Plopii fără Soț. În 2010, pe amplasamentul, care are aproape 25.000 mp, a fost aprobat un Plan Urbanistic Zonal pentru construirea de locuințe. La mijlocul lunii trecute, proprietarii suprafeței (Claudia și Ștefan Coste) au reinițiat proiectul și au obținut un certificat de urbanism pentru amenajarea de locuințe colective.

Amplasamentul investiției (str. Ștefan Hotnog nr. 22):

Potrivit PUZ-ului aprobat în 2010, regimul de înălțime este demisol, parter, două etaje și mansardă. Indicatorii urbanistici permit proprietarilor să amenajeze în jur de 250 300 de apartamente, la un procent de ocupare a terenului de 17% și un coeficient de utilizare a terenului de 0,65.

Infrastructura zonei studiate se va realiza cu prioritate pe cheltuiala inițiatorilor”, se arată în hotărârea Consiliului Local 161/2010.

Citește și: Cartier de blocuri în locul vilei lui Ceaușescu

Proprietarii terenului ar putea începe investiția din primăvara anului viitor.

Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top