Connect with us

Un club de noapte din Păcurari va fi desființat pentru a face loc unui bloc

Blocul va fi construit în capătul pasajului Băncilă

Investiții private

Un club de noapte din Păcurari va fi desființat pentru a face loc unui bloc

Pasajul Octav Băncilă, pe partea de Păcurari, va fi flancat de imobile cu locuințe colective. Fluxul APIX a scris deja despre patru proiecte care sunt în curs de avizare (vezi AICI, AICI și AICI), iar acum a venit rândul unui al cincilea. De data aceasta este vorba despre un amplasament în capătul pasajului, cu ieșire la str. Păcurari. Pe teren se află acum un club de noapte și alte două construcții.

Amplasamentul investiției:

Proiectul a fost inițiat de către firma Pro-Plus SRL și, deocamdată, a obținut un certificat de urbanism. Investitorul va desființa total două construcții (o locuință și o anexă) și parțial un spațiu comercial. Scopul declarat al firmei este de a construi „locuințe colective și spații comerciale și parcare”.

Terenul are o suprafață de 797 mp și există deja aprobat un Plan Urbanistic Zonal în 2009. Indicatorii urbanistici vizează un procent de ocupare a terenului de 50%, un coeficient de utilizare a terenului egal cu 2 și un regim maxim de înălțime subsol, parter, două etaje și mansardă. În schimb, în noul Plan Urbanistic General, aflat încă în fază de avizare, indicatorii sunt alții: POT – 30%, CUT – 0,9, iar perimetrul este definit drept zonă de „locuințe individuale cu regim special pentru păstrarea caracterului unor zone înverzite și activități comerciale și de servicii”.

Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top