Connect with us

Continental va primi undă verde pentru o nouă clădire de 7 etaje

Continental va construi pe Poitiers o nouă cllădire „în oglindă”

Investiții private

Continental va primi undă verde pentru o nouă clădire de 7 etaje

Consiliul Local (CL) va aproba la sfârșitul acestei săptămâni mai multe proiecte propuse de proprietari privați. Pe ordinea de zi a plenului au fost incluse 15 proiecte ce fac referire la aprobarea de planuri urbanistice zonale. Unul dintre cele mai importante inițiative face referire la planul de extindere al Continental din Poitiers (citește AICI despre acest proiect).

Fluxul APIX vă prezintă lista acestor proiecte:

  • Moara de Vânt: Ioan Zapodeanu deține o suprafață de 22.100 mp pe care vor fi amenajate 28 de locuințe individuale cu un regim mic de înălțime: demisol, parter, un etaj și mansardă – înălțime maximă – 9 metri (citește AICI despre acest proiect)
  • Poitiers: Continental Automative va construi o clădire de birouri „în oglindă” cu actualul sediu. Imobilul va avea șapte etaje, la o înălțime maximă de 32,5 metri. Continental deține în proprietate o suprafață de 12.505 mp. (citește AICI despre acest proiect)
  • Prof. Ion Inculeț: Derom Denta International SRL extinde o clădire pe un teren din vecinătate în suprafață de circa 900 mp (două etaje, maximum 10 metri)
  • Malu nr. 11: construire locuințe colective de două persoane fizice (Anca și Radu Holban) pe o suprafață de 1.019 mp. Blocul va avea demisol, parter, șase etaje și un etaj tehnic – înălțime maximă 25 metri
  • șos. Bucium nr. 23: reamenajarea unei zone de producție deținută de Pharcos SRL. Firma are în proprietate 10.162 mp, regimul de înălțime fiind parter și un etaj la o înălțime maximă de 12 metri.
  • Trei Fântâni nr. 40A: construirea de spații de birouri și locuințe de serviciu de către SC Pin Indexim SRL. Firma are în proprietate 3.064 mp. Regim de înălțime: demisol, parter și două etaje – înălțime maximă 12 metri.
  • Galata T45 (aproape de limita administrativă cu Miroslava, pe șos. Iași – Voinești): construire locuințe colective pe o suprafață de 2.800 mp, proprietate persoană fizică (Constantin Sorin). Sunt permise blocuri cu parter și trei etaje la o înălțime maximă de 14 metri.
  • alte proiecte: construirea unui garaj la o proprietate privată din zona Plopii fără Soț, extinderea unei construcții în Sărărie, construirea unei farmacii la Spitalul de Neurochirurgie, amenajarea unui spațiu de depozitare și activități recreative în Bucium, construirea a două locuințe în Fundac Socola, construirea unei locuințe individuale în Galata, construirea unui spațiu comercial în bdul. Primăverii

Investițiile vor putea fi implementate după aprobarea în CL și în condițiile în care Primăria va emite, ulterior, autorizația de construire.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top