Connect with us

Bucium: Trei blocuri noi cu 155 de apartamente

Investiții private

Bucium: Trei blocuri noi cu 155 de apartamente

Primăria a dat undă verde pentru construirea unor noi blocuri în Bucium, în zona ansamblului de vile „I.C. Brătianu”. Amplasamentul se află la șos. Bucium, iar suprafața terenului ajunge la aproape 5.000 mp. Investitorul este firma Agim SRL, iar hotărârea de Consiliu Local de aprobare a planului urbanistic datează din decembrie 2018. Luna trecută, conform unui raport publicat recent de Primărie, a fost emisă autorizația de construire.

Amplasamentul blocurilor

Cele trei blocuri au prevăzut un regim de înălțime cu demisol, parter, 6 etaje și un etaj tehnic. În total, ar urma să fie amenajate 155 de apartamente.

  • Blocul 1: 54 unitati locative tip apartament (36 ap. cu o camera, 12 ap. cu doua camere, 6 ap. cu trei camere)
  • Blocul 2: 48 unitati colective tip apartament (48 ap. cu doua camere)
  • Blocul 3: 54 unitati locative tip apartament ( 36 ap. cu o camera, 12 ap. cu doua camere, 6ap. cu trei camere)

În actul de autorizare 892/2019 se arată că vor fi amenajate 186 locuri de parcare, 80 dintre acestea fiind prevăzute la demisol, iar 106 locuri la nivelul solului. Tot luna trecută, Agim SRL a mai obținut o autorizație pentru amenajarea unei parcări în apropierea amplasamentului pe o suprafață de 1.524 mp, teren achiziționat în martie 2019. Pe acest teren ar urma să fie amenajate 55 de locuri de parcare.

Planșa urbanistică a proiectului

Lucrările la noul ansamblu pot începe oricând.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top