Connect with us

Calea de rulare din Holboca, de pe traseul Iași – Dancu, intră la proiectare

Proiecte publice

Calea de rulare din Holboca, de pe traseul Iași – Dancu, intră la proiectare

Primăria a semnat, recent, un contract pentru proiectarea lucrărilor de reabilitare a căii de rulare pentru tramvaie pe tronsonul din Holboca al traseului Iași – Dancu. Pentru porțiunea aflată în municipiul Iași lucrările sunt în desfășurare, dar pe tronsonul din Holboca nu se putea interveni decât după semnarea unui acord în acest sens cu autoritatea locală din comuna limitrofă.

Intenția declarată a celor două primării este de a accesa fonduri nerambursabile, valoarea estimată fiind de circa 8 milioane lei. Contractul de proiectare a fost semnat cu Pod Proiect SRL, o firmă care are la activ numeroase colaborări cu municipalitatea ieșeană. În acest caz, contractul are o valoare de peste 134.000 lei, fără TVA.

Lucrările la calea de rulare pe traseul Iași – Dancu au început vara trecută și sunt realizate de asocierea Conest – Mari Vila. Lucrările vizează 2.460 metri de cale dublă, până la limita intravilanului municipiului. Contractul de proiectare semnat recent de Primărie vizează restul celor 400 metri de pe teritoriul comunei Holboca, inclusiv rondul Dancu.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top