Connect with us

Trei ofertanți la licitația pentru blocurile ANL din Grădinari

Proiecte publice

Trei ofertanți la licitația pentru blocurile ANL din Grădinari

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a primit trei oferte la licitația pentru construirea a două blocuri în complexul Grădinari. Participanții la procedură sunt Conest, Construcții Unu și Katar Conneg, conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SICAP).

Proiectul prevede amenajarea a 32 de apartamente care vor fi închiriate tinerilor specialiști din sistemul sanitar. Proiectul datează încă din anul 2017, iar în 2018 a fost emisă autorizația de construire. Însă, probabil din lipsă de fonduri, licitația de lucrări a fost lansată abia în luna octombrie 2020.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 7,4 milioane lei, fără TVA. Potrivit documentației de atribuire, vor fi construite două blocuri cu 3 etaje, fiecare cu câte 16 apartamente.

Locuinţele vor fi disponibile pentru închiriere pentru tinerii specialişti din sănătate.

„Se autorizează construirea unui bloc de locuinţe colective, format din 2 tronsoane, cu un număr total de 32 de apartamente şi 33 locuri de parcare, apartamente împărţite astfel: 2 apartamente cu o cameră, 22 apartamente cu 2 camere şi 8 apartamente cu 3 camere”, se arată în autorizaţia 747/2018 eliberată de Primăria Iaşi pentru proiectul ANL.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top