Connect with us

Trei ofertanți la licitația pentru blocurile ANL din Grădinari

Proiecte publice

Trei ofertanți la licitația pentru blocurile ANL din Grădinari

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a primit trei oferte la licitația pentru construirea a două blocuri în complexul Grădinari. Participanții la procedură sunt Conest, Construcții Unu și Katar Conneg, conform informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SICAP).

Proiectul prevede amenajarea a 32 de apartamente care vor fi închiriate tinerilor specialiști din sistemul sanitar. Proiectul datează încă din anul 2017, iar în 2018 a fost emisă autorizația de construire. Însă, probabil din lipsă de fonduri, licitația de lucrări a fost lansată abia în luna octombrie 2020.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 7,4 milioane lei, fără TVA. Potrivit documentației de atribuire, vor fi construite două blocuri cu 3 etaje, fiecare cu câte 16 apartamente.

Locuinţele vor fi disponibile pentru închiriere pentru tinerii specialişti din sănătate.

„Se autorizează construirea unui bloc de locuinţe colective, format din 2 tronsoane, cu un număr total de 32 de apartamente şi 33 locuri de parcare, apartamente împărţite astfel: 2 apartamente cu o cameră, 22 apartamente cu 2 camere şi 8 apartamente cu 3 camere”, se arată în autorizaţia 747/2018 eliberată de Primăria Iaşi pentru proiectul ANL.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top