Connect with us

Cartierul Colina Însorită se extinde cu încă un bloc

Primele blocuri construite din cartierul Colina Însorită

Investiții private

Cartierul Colina Însorită se extinde cu încă un bloc

Un arhitect investește în construirea unui bloc de locuințe în extinderea spre sud-est a cartierului Colina Însorită. Primăria a autorizat deja lucrările având în vedere că pentru zona în cauză există o hotărâre a Consiliului Local din 2005, prin intermediul căreia a fost aprobat planul urbanistic zonal.

Dezvoltatorul (Corneliu Eduard Cozma) are la dispoziție un teren de 2.534 mp, cu un procent de ocupare a terenului de 22% și un coeficient de utilizare a terenului de 1,27 (raportul dintre suprafața desfășurată construită și parcelă).

Amplasamentul blocului:

Potrivit actului de autorizare, blocul va avea demisol, parter, trei etaje și mansardă.

„Imobilul are 17 boxe și 10 locuri de parcare la demisol și 26 apartamente la parter, etaje și mansardă”, se arată în autorizația 1073 emisă de Primărie la mijlocul lunii octombrie.

Zona Colina Însorită a cunoscut o dezvoltare semnificativă în ultimii ani, principalul investitor din zonă fiind firma băcăuană Fiald Imobiliare SRL. Fluxul Apix a scris despre dezvoltarea zonei și potențialul încă existent la acest LINK. În zonă se află în construcție alte 126 de apartamente, vizavi de cartierul Amfiteatru, despre care puteți citi AICI. De remarcat că pentru această zonă există o cerere mare în piață, toate apartamentele aflate în construcție fiind vândute.

Vedere spre Iași de pe platoul unde va fi ridicat blocul:

Citește AICI despre oferta de publicitate a fluxului APIX.

 

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top