Connect with us

Complex hotelier pe malul Ciricului

Zona Ciric a beneficiat de modernizări recente

Investiții private

Complex hotelier pe malul Ciricului

Un proiect imobiliar vehiculat acum câțiva ani revine în atenție. În decembrie 2016, Primăria a publicat un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui PUZ pe malul Ciricului: omul de afaceri Florin Onofrei își exprima intenția să ridice un complex hotelier cu trei unități de cazare.

Amplasamentul investiției (aproximare):

În PUZ-ul publicat în decembrie 2016 figurau în planșa urbanistică trei corpuri de clădire, toate cu același regim: demisol, parter, trei etaje și mansardă, iar fiecare imobil avea prevăzut un restaurant și spații de cazare. Primul corp figura pe amplasamentul de lângă pod, iar celelalte două pe terenul celălalt, din zona piscinei.

Proiectul de PUZ nu a mai ajuns și în dezbaterea Consiliului Local. Recent, omul de afaceri a obținut un certificat de urbanism pentru întocmirea unui nou PUZ, iar obiectul este identic ca acum trei ani: „construirea restaurant și cazare tip hotelier cu facilități pentru conferințe și reuniuni de afaceri, științifice pe teren proprietate”.

Între timp, investitorul și-a alipit unele parcele și a actualizat numerele cadastrale ale terenurilor pe care le are în proprietate. În total, omul de afaceri are o suprafață de peste 8.000 mp, din estimările apix.ro.

Planșa de reglementări urbanistice publicată în decembrie 2016:

 

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top